lauantai 29. kesäkuuta 2013

Uutisia ja ei niin lakka-asiaa

Ensimmäinen, varmaan se tärkein uutinen on, että olemme muuttamassa takaisin Joensuuhun. Syitä tähän on monia, enkä niitä nyt jaksa sen kummemmin selitellä... mutta ymmärrettävästi tämä vaikuttaa kirjoitustiheyteen. Nykyinen asunto on täydessä kaaoksessa, joten manikyyrien tekoon ei hirveästi ole tilaa.

Toinen uutinen on, että olen ollut töissä (parhaimmillaan 12-tuntisia päiviä), joten tämäkin on vaikuttanut aika paljon postaustiheyteen.... yllättäen sitä ei enää jaksa alkaa lakkaamaan kynsiä, kun ainoa haave on päästä nukkumaan.

Uudessa asunnossamme on kuitenkin toinen makuuhuone, joten saan bloggaamiseen kunnon tilat! Todennäköisesti myös kiinnostusta ja jaksamista on enemmän, kun stressi vähenee.. :)


Olen minä kuitenkin rannallekin ehtinyt tänä kesänä sen.. pari kolme kertaa ja tällä viikolla vihdoin jopa ostin uimapuvun! En ole suuri bikinien ja paljastelun ystävä, joten tämä New Yorkerin playsuit oli unelmalöytö. <3

3 kommenttia:

  1. Kyllä se siitä sitten rauhoittuu, muuttohässäkkä on aina ihan kamalaa ja olenkin tyytyväinen vihdoin omakotitalossa, tuskin on muuttoa enään mihinkään ja sen verran vaivaisena pääsen aina muuttoavustakin luistamaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on... tämä on jo kolmas muutto vuoden sisään, mutta jos vihdoin pääsisi asumaan pidemmäksi aikaa yhteen paikkaan. :)

      Poista